Værksted

Vi har et dedikeret hold af dygtige personer, som kan hjælpe dig med dine batteri behov. Ring på 60 18 79 32 eller skriv til os på Kontakt@batteri-energi.dk

Renovering af batteripakker

Hos Batteri-Energi.DK renover vi batteripakker såsom til el-cykel, el-løbehjul, boremaskine og meget meget mere. Vi konvertere også fra syre- eller gelbatteri til lithium som giver lavere vægt med højere kapacitet. Klik her for at læse nærmere.

Vi renovere batteripakker til:

  • El-cykel
  • El-scooter
  • Skruemaskine
  • Båd
  • Næsten alt som bruger batterier. Kontakt os

Special designet batteripakker

Vi kan også lave en batteripakke efter mål, kapacitet og spænding, alt efter hvad du har brug for. Den færdige batteripakker bliver beskyttet af fiberplader, krympeflex eller plastkasse. Vi bruger kun de bedste kvalitets batterier, så du er sikret en batteripakke som holder længe Klik her for at læse nærmere omkring.

Vores batteri-pakker leveres i enten en plastik kasse som den orange ovenover eller i blåt krympeflex. Vi har mange kasser, størrelser og farver at vælge imellem, så vi skal nok finde en kasse der passer nøjagtig dine mål. Hvis batteripakken skal integreres, kan vi levere den i krympeflex istedet.

Projekter

Vi tilbyder også komplette løsninger til f.eks konverteringer fra bly/gel batterier til lithium. Vi skifter både batteri og oplader i din enhed, så alt fungere som det skal, uden at det skal koste stort. Vi påmontere sikring samt overvågning på vores batteripakker så det er muligt at se præcis hvor meget strøm, der er tilbage i batteriet.